Over ons

Leer- en studiecentrum Vernadski is een team van gedreven bijlesgevers, elk met eigen specialisaties. Naast taalles geven wij ook vakspecifieke bijles en studiebegeleiding, zowel in het leercentrum in Kortrijk als op verplaatsing in de regio groot-Kortrijk. Niet enkel universiteit/hogeschoolstudenten en middelbare/lagere schoolstudenten, maar ook volwassenen en bedrijven kunnen bij ons terecht, en dit voor zowat alle domeinen: Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees, Nederlands voor anderstaligen, wiskunde, economie, handel, boekhouding, fysica, chemie, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, enz.

“Kennisdeling moet een passie zijn die inspireert en motiveert, en moet toegankelijk zijn voor iedereen”

Wat ons leercentrum wellicht zo uniek maakt, is de belofte van kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons geen legertje business strategen of PR managers: daardoor drukken we niet alleen onze kosten, maar kunnen wij ons als academici toeleggen op wat écht belangrijk is: kwalitatieve begeleiding. En dat is voor ons niet louter kennisdeling, maar het gaat ook, en misschien vóóral, om het motiveren en inspireren zodat duidelijk omlijnde leerdoelen met doeltreffende materialen en de juiste studiemethodiek bereikt kunnen worden. Uit onze ervaring stellen wij vast dat er vaak simpelweg een klik moet komen, een ogenblik waarop de student plots de schakel omdraait en denkt: “Zo had ik het nog niet bekeken!” Elke dag helpen wij onze studenten op weg naar dat moment…

Bram Ramaut – Zaakvoerder

VERNADSKI

Neem contact op...

Indien er bijkomende vragen zijn ivm een van onze lessen of begeleidingen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.